A MÉTA-program támogatói

Szécheny-tervKutatásainkat a Szécheny-terv keretében elnyert "Magyarország természetes növényzeti örökségének felmérése és összehasonlító értékelése, 2002-2005" pályázat támogatása tette lehetővé (NKFP 3B/0050)
Jedlik Ányos ProgramA Jedlik Ányos Program finanszírozza a MÉTA elemzését a "Természetes és mesterséges ökológiai rendszerek kölcsönhatásai: biodiverzitás és ökoszisztéma funkciók tájökológiai vizsgálata az Alföldön, 2005-2008" projekt keretében (NKFP6-0013/2005)
Környezetvédelmi és Vízügyi MinisztériumA Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, mint az eredmények fő kedvezményezettje és legfontosabb potenciális felhasználója, támogató nyilatkozataival segítette pályázataink megnyerését.
GSDI AssociationA nemzetközi GSDI Association által 2005-ben meghirdetett pályázaton világszerte 15 szervezet nyert támogatást. A segítség fő célja a tagszervezeteknél (az MTA ÖBKI-nél, mint a HUNAGI tagjánál) kibontakozó térinformatikai infrastruktúra-fejlesztések támogatása volt.
GISCorpsA GSDI támogatásának értékét a GISCorps (nemzetközi önkéntes szervezet) szakértői és konzultációs szolgáltatásával növelték és egészítették ki.