A MÉTA-program támogatói

Nyomtatóbarát változatPDF version

Szécheny-terv

Kutatásainkat a Szécheny-terv keretében elnyert "Magyarország természetes növényzeti örökségének felmérése és összehasonlító értékelése, 2002-2005" pályázat támogatása tette lehetővé (NKFP 3B/0050)

Jedlik Ányos Program

A Jedlik Ányos Program finanszírozza a MÉTA elemzését a "Természetes és mesterséges ökológiai rendszerek kölcsönhatásai: biodiverzitás és ökoszisztéma funkciók tájökológiai vizsgálata az Alföldön, 2005-2008" projekt keretében (NKFP6-0013/2005)

Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, mint az eredmények fő kedvezményezettje és legfontosabb potenciális felhasználója, támogató nyilatkozataival segítette pályázataink megnyerését.

GSDI Association

A nemzetközi GSDI Association által 2005-ben meghirdetett pályázaton világszerte 15 szervezet nyert támogatást. A segítség fő célja a tagszervezeteknél (az MTA ÖBKI-nél, mint a HUNAGI tagjánál) kibontakozó térinformatikai infrastruktúra-fejlesztések támogatása volt.

GISCorps

A GSDI támogatásának értékét a GISCorps (nemzetközi önkéntes szervezet) szakértői és konzultációs szolgáltatásával növelték és egészítették ki.